Home > Products > Onze visie

Onze visie

SenseTek streeft ernaar om in alle marktgebieden een toonaangevende, servicegerichte toeleverancier van een hoogwaardig en breed assortiment van (brand)detectieapparatuur te zijn. Gebaseerd op passie voor het product en een brede en diepe kennis van de marktontwikkelingen biedt SenseTek haar producten en diensten aan, rekening houdend met de producteigenschappen en de toepassingen binnen detectie. Hierdoor levert SenseTek een positieve bijdrage aan de bedrijfsvoering van haar afnemers.

SenseTek wil voor haar afnemers, vanuit haar visie, ‘de’ betrouwbare en meedenkende partner zijn. Onze doelstellingen die onze identiteit bepalen zijn:

  • een leidende marktpositie
  • een uitgebreid en veelal uit voorraad leverbaar assortiment
  • hoogwaardige internationaal toegepaste producten
  • kennis en expertise

Kennis maakt het verschil

Een hoogwaardig detectiesysteem aanschaffen is één. Maar hoe haal je het maximale rendement uit de detectie? Daar is kennis voor nodig. Niet alleen uit de boeken, maar vooral uit de praktijk. Al sinds eind jaren `90 zijn onze mensen actief in de wereld van brandbeveiliging en -detectie. Door jarenlange samenwerking met onze klanten hebben wij gezocht naar de meest succesvolle oplossingen van branddetectie in allerlei verschillende branches met bedrijfsspecifieke kenmerken. Dit heeft geleid tot een uitstekende kennis van de diverse marktsegmenten, elk met hun specifieke behoeften. Onze mensen bezitten deze ervaring, kennis en expertise. Zij zijn het kapitaal van de onderneming.

Onze diepgaande kennis van producten en oplossingen delen wij graag met onze klanten. En dat maakt SenseTek een waardevolle partner. De toegevoegde waarde die wij op de hoogwaardige producten leveren, geeft u de maximale ondersteuning die in de markt te vinden is. We gaan met u mee naar de locatie, inventariseren, beoordelen, projecteren. Ook kunnen wij samen met u, in een proefopstelling, een proefbrand houden om er zeker van te zijn dat u uw klant de beste oplossing aanbiedt.

Zo weet u zeker dat uw project gaat slagen! En dat geeft een vertrouwd gevoel.