SenseTek – officieel importeur GeoFire kleefmagneten

Sinds kort is SenseTek de officiële Benelux importeur van de GeoFire kleefmagneten. GeoFire is een Engelse fabrikant die al sinds 1972 elektromagnetische producten voor brandveiligheid en toegangsbeheer ontwikkelt en produceert.

Kleefmagneten

Om de toegang en doorloop te vereenvoudigen kunnen kleefmagneten geplaatst worden. Met kleefmagneten kunnen deuren in normaal gebruik opengehouden worden en kunnen deze automatisch gesloten worden in het geval van een brand. De activering voor de magneet om de deur lost te laten is doorgaans een melding vanuit de brandmeldcentrale. In het geval van brand, wordt de voeding onderbroken waardoor de spanning van de magneet wegvalt en deze deur loslaat zodat deze sluit. Ook bij een stroomstoring valt de spanning van de magneet en daarom zal ook dan de deur dicht vallen. Geofire kleefmagneten zijn bestemd voor directe aansluiting op een 24Vdc voeding gecontroleerd door de brandmeldcentrale.

Agrippa deurdranger

De draadloze akoestische Agrippa deurdranger van Geofire is een nieuwe innovatie in de brandbeveiligingsindustrie. Deze draadloze deurdranger kan eenvoudig worden gemonteerd op een deur vergelijkbaar met een traditionele deurdranger. Het grote verschil is echter dat deze akoestische deurdranger het geluid van uw specifieke brandalarm kan leren zodat de Agrippa dranger de deur automatisch zal sluiten wanneer het geluid van het brandalarm klinkt. De Agrippa deurdranger werkt op 2 batterijen en heeft dus geen extra bedrading nodig. Hierdoor is de dranger vrijwel overal toepasbaar en eenvoudig te installeren. Dit is ideaal voor gebruik in verzorgingshuizen, ziekenhuizen, klinieken, gemeentelijke gebouwen, scholen, universiteiten, bibliotheken, theaters en hotels.

Meer informatie met betrekking tot de GeoFire kleefmagneten is te vinden op onze website www.sensetek.nl

Kleefmagneet-assorti-SenseTek-NL