Over SenseTek

Branddetectie is het specialisme van SenseTek Fire & Security Solutions Amsterdam. Waar de mogelijkheden van reguliere detectiesystemen ophouden, beginnen de mogelijkheden van onze systemen. Oplossingen als thermische detectie, aspiratiedetectie, beamdetectie en vonk- en vlamdetectie zijn een aantal mogelijkheden die SenseTek tot haar specialisme mag rekenen. Maar ook op het gebied van blussing biedt SenseTek een breed scala aan mogelijkheden.

Service van A tot Z

Als distributeur levert SenseTek niet alleen. Onze zeer ervaren medewerkers kunnen u ondersteunen van de projectopname tot aan de oplevering van uw installatie. Daarbij is assistentie het uitgangspunt van onze dienstverlening. U bepaalt in hoeverre wij ondersteuning bieden. En op die manier heeft u gegarandeerd de beste oplossing voor een eerlijke prijs.

Onderhoud en hulp bij storingen

Naast de werkzaamheden voor de oplevering kunnen wij tevens samen met u het onderhoud aan de installaties uitvoeren. Hierbij is onze doelstelling om uw medewerkers zoveel te laten zien en uit te laten voeren, dat zij in de toekomst in staat zullen zijn om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Ook eventuele storingen kunnen wij voor u oplossen.

Support

Natuurlijk kunt u ook op ons rekenen voor telefonisch support. Bent u op locatie en wilt u overleg, of zoekt u assistentie tijdens het installeren? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag!

Onze systemen kunnen gekoppeld worden aan ieder willekeurig brandmeldsysteem en zijn volledig certificeerbaar. Hierdoor kunnen ze prima ingepast worden in uw installatie.

Bel of mail ons gerust om meer te weten te komen over wat SenseTek voor u kan betekenen.

U kunt ons bereiken op +31 (0)20-613 1611 of mail naar info@sensetek.nl

SenseTek is lid van de Federatie Veilig Nederland