Testifire support

Testifire 2000, detectortesters

SenseTek is de officiële distributeur van Testifire in Nederland. De fabrikant Detectortesters heeft SenseTek aangewezen als haar Nederlandse Testifire Service Center.
Dit houdt in dat SenseTek het eerste aanspreekpunt is voor alle Nederlandse gebruikers van Testifire-apparatuur en in die hoedanigheid in staat is om garantie- of reparatieclaims te behandelen. Wij doen dat in eerste instantie voor klanten die de apparatuur bij SenseTek afnemen, maar ook voor apparaten die elders aangeschaft zijn, kunnen wij deze service aanbieden.

Wanneer uw Testifire een melding voor onderhoud aangeeft of niet meer naar behoren functioneert, dan kunt u deze aanbieden bij
SenseTek. Na ontvangst van uw apparaat zullen wij deze inspecteren en waar mogelijk herstellen. In het geval van garantie zal dat veelal inhouden dat er kosteloos een vervangend apparaat geleverd wordt. Wanneer het apparaat niet binnen de garantievoorwaarden valt, dan ontvangt u voorafgaande aan de eventuele reparatie  een kostenopgave.

Wanneer u in het bezit bent van een Testifire-tester en gebruikt wenst te maken van het bovenstaande supportprogramma, neem dan contact op met een van onze servicemedewerkers. Zij kunnen u direct vertellen hoelang het duurt voordat u weer beschikt over een accuraat en up-to-date apparaat.

Bel +31(0)20 6131611 of mail naar sensetek@sensetek.nl