Stratos verhuursystemen

Brandveiligheid is een specialisme waar met grote zorgvuldigheid mee om moet worden gegaan. Vele vaklieden zijn dagelijks met hun professie bezig om niet alleen mens en dier, maar ook goederen en vastgoed te beveiligen tegen brand. Beveiliging en zeker ook brandbeveiliging is niet alleen een zaak tijdens kantooruren maar dit gaat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar door. Brandmeldinstallaties zijn dan ook constant paraat en werken continu.

Om de systemen optimaal te laten functioneren is regulier en grondig onderhoud van groot belang. Verschillende componenten in een beveiligingsinstallatie kunnen blootgesteld worden aan omstandigheden waardoor de brandmeldinstallatie bovenmatig belast wordt. Hierbij valt te denken aan ruimtes waar het bijvoorbeeld bovengemiddeld koud of warm is. Verder kunnen luchtstromen, vocht, vervuiling, stof of zelfs schade een rol spelen. Naast vervanging kan reparatie een oplossing zijn die zeker vanuit het oogpunt van budget of besparing een goed advies kan zijn.

Stratos Onderhoud

De Stratos aspiratiesystemen hebben verschillende fijngevoelige, draaiende of bewegende onderdelen. SenseTek heeft de kennis, de materialen en het specialisme in huis om de aspiratiesystemen aan een groot onderhoud/reparatie te onderwerpen. Dit kan op locatie of in de werkplaats van SenseTek in Amsterdam. Zijn wij niet in staat om het systeem weer in goede staat te brengen, dan kan het systeem alsnog aan de fabriek worden aangeboden. U krijgt altijd vooraf een diagnose en prijsopgave voor het onderhoud van het aspiratiesysteem.

Stratos systemen

Om uw installatie niet onbewaakt te laten tijdens het onderhoud of reparatie van uw detector biedt SenseTek de mogelijkheid tot het inzetten van Stratos verhuursystemen als tijdelijke rookdetectieSenseTek Stratos, Stratos Nano, Stratos Micra,Stratos HSSD-2,Stratos EX, stratos verhuursystemen. Wij hebben van elk type Stratos aspiratiesysteem een aantal verhuursystemen beschikbaar.

Stratos Nano
Stratos Micra 25
Stratos Micra 100
Stratos HSSD-2
Stratos HSSD master slave

Heeft u vragen over onderhoud of reparatie van een Stratos aspiratiedetector of wilt u weten wat de voorwaarden zijn voor Stratos verhuursystemen. Neem dan vrijblijvend contact op met het service team van SenseTek.

Mail naar contact@sensetek.nl of bel +31(0)20 6131611.

Stratos aspiratiesystemen | Sensetek.nl