Stratos Quadra

Stratos aspiratiesystemen zijn al jaren een fenomeen in de wereld van branddetectie. Deze aspiratiesystemen kenmerken zich door een hoge mate van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Naast deze belangrijke eigenschappen zijn de Stratos detectoren in het opzicht van prijs/kwaliteit een uitstekende keuze als het gaat om rookdetectie. Sinds begin jaren 90 worden verschillende typen van het merk Stratos toegepast waarvan de Stratos HSSD-2 een zeer bekend type is.

De Stratos Quadra is destijds ontworpen als efficiënt aspiratiesysteem met als belangrijkste mogelijkheid om iedere aspiratiebuis van een eigen laserkamer voor rookdetectie te voorzien.

De detector heeft maximaal vier buisaansluitingen met ieder een eigen detectiekamer, maar voor kleinere toepassingen zijn ook versies met minder aansluitingen en detectiekamers uitgebracht. Daar de Stratos Quadra al een ouder systeem is, heeft de fabrikant in 2012 aangegeven dit systeem niet meer te kunnen ondersteunen. Dat betekent dat er geen nieuwe systemen meer worden verkocht en dat niet alle onderdelen meer kunnen worden aangeboden. Daar SenseTek van mening is dat juist functionerende systemen zo lang mogelijk actief moeten kunnen blijven, trachten wij ook voor de Stratos Quadra zo lang mogelijk de benodigde ondersteuning te leveren. De expertise van onze mensen maakt dat nog altijd mogelijk.

Naast de ondersteuning als installatie, onderhoud en reparatie kunnen wij u helpen metStratos HSSD Master Slave, Stratos Quadra

  • Stratos Quadra manual
  • Stratos Quadra filters 30095
  • Stratos Quadra software Remote en SenseNET
  • Stratos Quadra Datasheets

Heeft u vragen over over de Stratos aspiratiesystemen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, Bel vrijblijvend met de specialisten van SenseTek +321(0)20 6131611 of mail naar contact@sensetek.nl

Stratos Quadra