projectopname | sensetek.nl

Projectondersteuning branddetectie

SenseTek levert niet alleen, maar staat u tevens bij in het gehele traject vanaf de opname tot en met de oplevering van uw branddetectieproject. Ons specialisme ligt op het terrein van Stratos aspiratie, Talentum vlamdetectie, Fireray beamdetectie, Alarmline thermische detectie, LIST Sensorkabeldetectie en Jam vloeistofdetectie. Uiteraard hebben wij ook van de andere bekende merken in deze speciale detectie de nodige kennis in huis.
Onze geschoolde en zeer ervaren medewerkers gaan graag met u mee om op locatie een beeld te krijgen van de omgevingscondities en de brandmeldinstallatie. Dit zodat een complete en passende projectie dan wel aanbieding van onze detectiesystemen gemaakt kan worden. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u de juiste brandmeldinstallatie en detectievorm aanbiedt aan uw relatie.
Indien gewenst kunnen wij de inbedrijfstelling van de door ons geleverde branddetectiesystemen voor u uitvoeren. Wanneer één van de medewerkers meekijkt, kan hij of zij op dat moment direct geschoold worden zodat een volgende inbedrijfstelling van een aspiratie systeem zelf uitgevoerd kan worden.

Proefbrand

Ook voor het uitvoeren van een proefbrand volgens de Nederlandse Norm voor brandbeveiligingsinstallaties, NEN 2535 kunt u bij SenseTek terecht. Naast het leveren van de benodigde proefbrandmaterialen kunnen wij de proefbrand met u uitvoeren. Op die manier bent u er zeker van dat het branddetectiesysteem optimaal is ingesteld, correct functioneert en certificeerbaar is conform wet- en regelgeving voor de oplevering.

Onderhoud installatie

Naast de werkzaamheden voor de oplevering kan SenseTek u assisteren met het onderhoud aan de aspiratie- of brandmeldinstallaties. Hierbij is onze doelstelling om de medewerkers zoveel te laten zien en uit te laten voeren, zodat zij in de toekomst in staat zijn om deze werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Aspiratie

Voor technische ondersteuning van de branddetectiesystemen kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u telefonisch begeleiden en van afstand assisteren om de systemen samen met u stap voor stap in te stellen. Uiteraard is een tweede optie SenseTek op locatie te laten komen voor assistentie. Wij zijn er voor u.
Neemt u gerust contact met ons op om meer te weten te komen van wat SenseTek voor u kan betekenen.
Bel: +31(0)20 6131611 of sensetek@sensetek.nl

SenseTek projectondersteuning

Volgens de Nen2535 proefbrand
SenseTek assistentie
Thermische detectie testen