Training aspiratie | Sensetek.nl

Cursus en training

De branddetectieapparatuur die SenseTek levert heeft zeer veel mogelijkheden en zijn voor vele toepassingen inzetbaar. Om deze optimaal te kunnen gebruiken, is een gedegen kennis voor het instellen en het programmeren door cursus en training gewenst. De productondersteuning die SenseTek hiervoor aanbiedt is daarvoor bedoeld. Vele instellingen en parameters kunnen aan de hand van de user manual of de handleiding worden ingesteld. Echter, veelal biedt ervaring vanuit de praktijk meer inzicht in de juiste instellingen dan puur vanuit de handleiding. De jarenlange praktijkervaring van de medewerkers van SenseTek biedt u extra toegevoegde waarde bij het juist instellen van de systemen. En die ervaring willen wij met u delen! Juist dan bent u in staat om het maximale uit de systemen te halen.

Productondersteuning

Wij zijn van mening dat onze relaties zelf in staat moeten kunnen zijn om de systemen in bedrijf te stellen en te onderhouden. Hiervoor bieden wij hen de mogelijkheid om een training te volgen waarin alle mogelijkheden van de systemen uitgebreid behandeld worden. Met behulp van de compleet functionerende systemen tijdens de training, kan het geleerde direct in praktijk worden gebracht en kunnen eventuele opkomende vragen direct beantwoord worden. Op die manier zijn de technici getraind en opgeleid om snel en effectief de systemen van de brandmeldinstallatie op een juiste manier te programmeren, af te stellen en te onderhouden.

Heeft u vragen over wat SenseTek voor u kan betekenen, neemt u gerust vrijblijvend contact op met SenseTek voor meer informatie. +31(0)20 6131611

Cursus en training, Product ondersteuning