FSL blusgassystemen

Al vele jaren worden blusgasinstallaties ingezet om goederen en apparatuur te beschermen tegen de gevolgen van brand. Dergelijke installaties worden veelal toegepast op plaatsen waar het blussen met water onmogelijk of ongewenst is, zoals in computerruimtes, datacentra en opslaglocaties. Ook voor het blussen van objecten welke niet onder constant toezicht staan zijn automatische blusgasinstallaties zeer geschikt. Voorbeelden hiervoor zijn schakelkasten, motorruimtes en windturbines.

SenseTek levert het complete programma blusgasinstallaties van Firetec Systems (FSL). De FSL blusgassystemen hebben een aantal unieke kenmerken waardoor deze zeer goed toepasbaar zijn op vrijwel iedere locatie.

De systemen worden onderverdeeld in systemen welke gebruik maken van synthetische blusgassen als HFC-227ea, FM200® en Novec 1230TM en systemen welke gebruik maken van inerte gassen als IG541, IG55, IG100 en IG01.

Voor uw projecten kunnen wij naast de levering van de blussystemen tevens bluscentrales, alarmeringsapparatuur en overdrukluiken leveren. Ook kunnen wij het installatiewerk en de oplevering, inclusief certificering, voor u verzorgen.

Naast het leveren van nieuwe installaties kunnen wij tevens losse cilinders leveren voor vrijwel alle merken blusgasinstallaties en kunnen wij de cilinders van die systemen ook opnieuw voor u herkeuren en vullen.

Neem contact op met SenseTek voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden en opties.002 FSL Logo